Ons team

Anita Steenbergen-Stigter
Anita is een master opgeleide manueeltherapeut en kinder-manueeltherapeut. Tevens is ze bekwaam in het toepassen van dry needling. Anita participeert in het SchouderNetwerk Groene Hart en het netwerk ‘Oncologie en Fysiotherapie Midden-Nederland’. 

Stefan van Vliet
Stefan is algemeen practicus en heeft veel ervaring in het revalideren van klachten aan de schouder, heup, knie en enkel. Dit doet hij zowel in de praktijk als bij u thuis. Stefan coördineert de sportgroepen en is zeer bekwaam in het corrigeren van looppatronen.

Marjanne van der Bas
Marjanne is een master opgeleide kinderfysiotherapeute. Ze is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen die moeite hebben met het aanleren van motorische vaardigheden (kruipen, lopen, traplopen, springen, fietsen, zwemmen en schrijven). Tevens is Marjanne ook geregistreerd therapeut voor kinderen die problemen hebben met de sensorische informatieverwerking. Binnen onze praktijk behandelt zij ook(zwangerschapsgerelateerde) bekkenpijn en COPD. 

Joyce van Vliet
Joyce is in opleiding voor geriatrisch fysiotherapeut. Middels deze masteropleiding specialiseert ze zich in het behandelen van ouderen met meervoudige gezondheidsproblemen. Daarnaast heeft Joyce veel affiniteit met schaatsen en skeeleren en begeleidt ze diverse fysiosportgroepen. 

Janneke van der Weijde
Janneke is sinds oktober 2017 bij ons in de praktijk. Na haar opleiding fysiotherapie heeft ze zich middels nascholing verdiept in het myofasciale systeem. Dit geeft haar aanvullende inzichten en behandeltechnieken in langer bestaande klachtenbeelden. Haar kennis van het bindweefselsysteem is ook erg waardevol in de nabehandeling van onder andere littekens of verklevingen in de buik waardoor klachten in het bewegingsapparaat worden veroorzaakt. 

foto volgt 

Cor Wolfis
Cor heeft ruime ervaring binnen de fysiotherapie in diverse settingen. Vanaf februari 2017 is hij bij ons werkzaam. Hij is gespecialiseerd in manuele fysiotherapie en dry needling. Cor heeft zich extra bekwaamd in het behandelen van klachten aan de wervelkolom, ribblokkades en spiergerelateerde heup- en schouderklachten.

Bas Spruijt
Bas is na het behalen van zijn diploma bij ons komen werken in februari 2018. Hij heeft veel affiniteit met actieve oefentherapie, zoals revalideren, trainen, begeleiden van sportgroepen en persoonlijke begeleiding. Momenteel volgt Bas de opleiding tot HBO-leefstijlcoach, medio februari 2019 hoopt hij geregistreerd te zijn in het BLCN-register. De leefstijlcoach helpt u uw leefstijl te verbeteren. Dit behandelprogramma wordt op verwijzing van uw huisarts per 2019 uit uw basisverzekering vergoed. 

foto volgt

Anique van den Pol
Medio augustus hebben wij Anique aan ons team mogen toevoegen nadat ze een goede stage bij ons heeft doorlopen. In het najaar van 2018 gaat Anique starten met de masteropleiding tot psychosomatisch fysiotherapeut. Tijdens deze opleiding zal zij zich onder andere bekwamen in het behandelen van psychosomatische pijn, ontspanningstherapie, revalidatie na langdurige ziekte en activeren van mensen met mentale problematiek. Bij Anique kunt u momenteel terecht voor algemene fysiotherapie, revalidatie en u ziet haar in diverse sportgroepen. 

Marlies Streng-Vergeer en Henriette Dekker-Vermeij
Marlies en Henriëtte zijn onze praktijkondersteuners. Samen zijn ze verantwoordelijk voor de baliebezetting in de ochtend. Zij zijn het eerste aanspreekpunt, verzorgen de communicatie met cliënten en leveranciers en verrichten administratieve en facilitaire werkzaamheden.