ALGEMENE FYSIOTHERAPIE

DE ALGEMENE FYSIOTHERAPEUT

De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Hij behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen. Samen met de algemeen fysiotherapeut werkt u aan meer bewegingsvrijheid en een betere kwaliteit van leven.

De algemeen fysiotherapeut behandelt patiënten in de praktijk of thuis. Hij gaat samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen.

Een fysiotherapeut levert maatwerk. Geen enkele patiënt is hetzelfde. Samen met uw therapeut bespreekt u uw hulpvraag en welke doelen u wilt bereiken. Met deze gegevens maakt de therapeut met uw overeenstemming het behandelplan. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en de ernst ervan. Naast de behandeling van klachten besteedt de fysiotherapeut ook veel aandacht en zorg aan het voorkomen dat patiënten nog eens met dezelfde problemen worden geconfronteerd.

AFSPRAAK MAKEN