OVER ONS

TEAM
FYSIOTHERAPIE OUDEWATER

Stefan 1

Stefan van Vliet

Fysiotherapeut

Stefan is algemeen fysiotherapeut en heeft veel ervaring in het revalideren van klachten aan de schouder, heup, knie en enkel. Dit doet hij zowel in de praktijk als bij u thuis. Stefan coördineert de sportgroepen en heeft veel passie voor het corrigeren van looppatronen.

Mail Stefan
Marjanne 1

Marjanne Donkersloot - van der Bas

Kinderfysiotherapeute

Marjanne is een master opgeleide kinderfysiotherapeute, gespecialiseerd in het behandelen van kinderen die moeite hebben met het aanleren van motorische vaardigheden (kruipen, lopen, traplopen, springen, fietsen, zwemmen en schrijven) en kinderen die moeite hebben met de sensorische informatieverwerking. Zij behandelt ook bekkenpijn en COPD.

Mail Marjanne
Janneke 1

Janneke van der Weijde

Fysiotherapeute

Janneke heeft zich na haar opleiding fysiotherapie middels nascholing verdiept in het myofasciale systeem. Dit geeft haar aanvullende inzichten en behandeltechnieken in langer bestaande klachtenbeelden. Haar kennis van het bindweefselsysteem is ook erg waardevol in de nabehandeling van o.a. littekens of verklevingen in de buik waardoor klachten in het bewegingsapparaat worden veroorzaakt.

Mail Janneke
Joyce 1

Joyce van Vliet

Geriatrisch fysiotherapeute

Joyce is geriatriefysiotherapeut. Middels de masteropleiding heeft zij zich gespecialiseerd in het behandelen van kwetsbare ouderen met meervoudige gezondheidsproblemen. Joyce houdt van schaatsen en skeeleren en ze begeleidt diverse fysiosportgroepen.

Uiteraard is ze naast geriatrie fysiotherapeut ook nog fysiotherapeut.

Mail Joyce
Cor 1

Cor Wolfis

Manueel fysiotherapeut

Cor heeft ruime ervaring binnen de fysiotherapie in diverse settingen. Vanaf februari 2017 is hij bij ons werkzaam. Hij is gespecialiseerd in manuele fysiotherapie en dry needling. Cor heeft zich extra bekwaamd in het behandelen van klachten aan de wervelkolom, ribblokkades en spiergerelateerde heup- en schouderklachten.

Mail Cor
Bas 1

Bas Spruijt

Sportfysiotherapeut i.o. / Leefstijlcoach

Bas is onze oefentherapeut voor het revalideren, trainen, begeleiden van sportgroepen en persoonlijke begeleiding. Hierdoor is hij de master sportfysiotherapie gaan doen. 

Ook is hij sinds 2019 leefstijlcoach. Een leefstijlcoach helpt u om uw voedings- en beweegpatroon te verbeteren, samen werkt u aan een gezondere leefstijl.

Mail Bas
Anique 1

Anique van den Pol

Psychosomatisch fysiotherapeute

Sinds augustus 2018 is Anique bij ons komen werken. Medio 2021 heeft ze haar master voor psychosomatische fysiotherapie afgerond.  Tijdens deze opleiding heeft zij zich gespecialiseerd in het behandelen van psychosomatische problemen, gericht op chronische pijn, ontspanningstherapie, revalidatie na langdurige ziekte en activeren van mensen met mentale problematiek. Bij Anique kunt u ook terecht voor algemene fysiotherapie, revalidatie en ziet u haar in verschillende sportgroepen.

Mail Anique

Jessica Verkleij

Fysiotherapeute

November 2020 is Jessica ons team komen versterken. Na het afronden van haar studie in 2017 heeft inmiddels veel werkervaring opgedaan in Gouda. Haar aandachtsgebieden zijn net als Janneke het myofasciale systeem, ook wel bindweefselsysteem genoemd. Bij landurig bestaande klachten bent u bij haar op het goede adres.

Ook heeft Jessica zich gespecialiseerd in oedeemtherapie, dit wordt vaak gezien na behandelding door een oncoloog.

Mail Jessica

Ilse van der Kuy

Fysiotherapeute

Ilse had zich in 2019 al gemeld om haar afstudeerstage te komen doen in januari 2021. Tijdens haar stage bleek ze een goede collega en wilden we haar niet meer kwijt.

Ze start met de zwangerschapswaarneming van Joyce en gaat als basis fysiotherapeute het vak verkennen. Op het moment bent u voor revalidatie, training en een goede hands-on behandeling bij op het goede adres.

Mail Ilse
twee dames 1

Marlies Streng, Henriëtte Dekker & Jaqueline Vermeij

Praktijkondersteuners

Marlies en Henriëtte zijn onze praktijkondersteuners. Samen zijn ze verantwoordelijk voor de baliebezetting in de ochtend. Zij zijn het eerste aanspreekpunt, verzorgen de communicatie met cliënten en leveranciers en verrichten administratieve en facilitaire werkzaamheden.

Mail