OVER ONS

HET TEAM VAN
FYSIOTHERAPIE OUDEWATER

Stefan van Vliet

Fysiotherapeut

Stefan is algemeen practicus en heeft veel ervaring in het revalideren van klachten aan de schouder, heup, knie en enkel. Dit doet hij zowel in de praktijk als bij u thuis. Stefan coördineert de sportgroepen en is zeer bekwaam in het corrigeren van looppatronen.

Marjanne Donkersloot - van der Bas

Kinderfysiotherapeute

Marjanne is een master opgeleide kinderfysiotherapeute, gespecialiseerd in het behandelen van kinderen die moeite hebben met het aanleren van motorische vaardigheden (kruipen, lopen, traplopen, springen, fietsen, zwemmen en schrijven) en kinderen die moeite hebben met de sensorische informatieverwerking. Zij behandelt ook bekkenpijn en COPD.

Janneke van der Weijde

Fysiotherapeute

Janneke heeft zich na haar opleiding fysiotherapie middels nascholing verdiept in het myofasciale systeem. Dit geeft haar aanvullende inzichten en behandeltechnieken in langer bestaande klachtenbeelden. Haar kennis van het bindweefselsysteem is ook erg waardevol in de nabehandeling van o.a. littekens of verklevingen in de buik waardoor klachten in het bewegingsapparaat worden veroorzaakt.

Joyce van Vliet

Geriatrisch fysiotherapeute

Joyce is geriatrisch fysiotherapeut. Middels de masteropleiding heeft zij zich gespecialiseerd in het behandelen van ouderen met meervoudige gezondheidsproblemen. Daarnaast heeft Joyce veel affiniteit met schaatsen en skeeleren en begeleidt ze diverse fysiosportgroepen.

Cor Wolfis

Manueel fysiotherapeut

Cor heeft ruime ervaring binnen de fysiotherapie in diverse settingen. Vanaf februari 2017 is hij bij ons werkzaam. Hij is gespecialiseerd in manuele fysiotherapie en dry needling. Cor heeft zich extra bekwaamd in het behandelen van klachten aan de wervelkolom, ribblokkades en spiergerelateerde heup- en schouderklachten.

Bas Spruijt

Fysiotherapeut / Leefstijlcoach

Bas heeft veel affiniteit met oefentherapie, zoals revalideren, trainen, begeleiden van sportgroepen en persoonlijke begeleiding. Hij heeft de opleiding tot HBO-Leefstijlcoach in het voorjaar van 2019 met succes afgerond en staat sinds die tijd geregistreerd in het BLCN-register. Een leefstijlcoach helpt u om uw voedings- en beweegpatroon te verbeteren, samen werkt u aan een gezondere leefstijl.

Anique van den Pol

Psychosomatisch fysiotherapeute

Anique gaat starten met de masteropleiding tot psychosomatisch fysiotherapeut. Tijdens deze opleiding zal zij zich onder andere bekwamen in het behandelen van psychosomatische pijn, ontspanningstherapie, revalidatie na langdurige ziekte en activeren van mensen met mentale problematiek. Bij Anique kunt u nu terecht voor algemene fysiotherapie, revalidatie en ziet u haar in verschillende sportgroepen.

Marlies Streng-Vergeer & Henriëtte Dekker-Vermeij

Praktijkondersteuners

Marlies en Henriëtte zijn onze praktijkondersteuners. Samen zijn ze verantwoordelijk voor de baliebezetting in de ochtend. Zij zijn het eerste aanspreekpunt, verzorgen de communicatie met cliënten en leveranciers en verrichten administratieve en facilitaire werkzaamheden.