OVER ONS

TEAM
FYSIOTHERAPIE OUDEWATER

Stefan 1

Stefan van Vliet

Fysiotherapeut

Stefan is algemeen fysiotherapeut en heeft veel ervaring in het revalideren van klachten aan de schouder, heup, knie en enkel. Dit doet hij zowel in de praktijk als bij u thuis. Stefan coördineert de sportgroepen en heeft veel passie voor het corrigeren van looppatronen.

Mail Stefan
Marjanne 1

Marjanne Donkersloot - van der Bas

Kinderfysiotherapeute

Marjanne is een master opgeleide kinderfysiotherapeute, gespecialiseerd in het behandelen van kinderen die moeite hebben met het aanleren van motorische vaardigheden (kruipen, lopen, traplopen, springen, fietsen, zwemmen en schrijven) en kinderen die moeite hebben met de sensorische informatieverwerking. Zij behandelt ook bekkenpijn en COPD.

Mail Marjanne
Janneke 1

Janneke van der Weijde

Fysiotherapeute

Janneke heeft zich na haar opleiding fysiotherapie middels nascholing verdiept in het myofasciale systeem. Dit geeft haar aanvullende inzichten en behandeltechnieken in langer bestaande klachtenbeelden. Haar kennis van het bindweefselsysteem is ook erg waardevol in de nabehandeling van o.a. littekens of verklevingen in de buik waardoor klachten in het bewegingsapparaat worden veroorzaakt.

Mail Janneke
Joyce 1

Joyce van Vliet

Geriatrisch fysiotherapeute

Joyce is onze geriatrie fysiotherapeut. Middels deze masteropleiding specialiseert ze zich in het behandelen van ouderen met meervoudige gezondheidsproblemen. Daarnaast houdt Joyce van met schaatsen, racefietsen en skeeleren en begeleidt ze diverse fysiosportgroepen.

Uiteraard is zo naast geriatrie fysiotherapeut ook nog fysiotherapeut.

Mail Joyce
Cor 1

Cor Wolfis

Manueel fysiotherapeut

Cor heeft ruime ervaring binnen de fysiotherapie in diverse settingen. Vanaf februari 2017 is hij bij ons werkzaam. Hij is gespecialiseerd in manuele fysiotherapie en dry needling. Cor heeft zich extra bekwaamd in het behandelen van klachten aan de wervelkolom, ribblokkades en spiergerelateerde heup- en schouderklachten.

Mail Cor
Bas 1

Bas Spruijt

Fysiotherapeut / Leefstijlcoach

Bas heeft veel affiniteit met oefentherapie, zoals revalideren, trainen, begeleiden van sportgroepen en persoonlijke begeleiding. Hij heeft de opleiding tot HBO-Leefstijlcoach in het voorjaar van 2019 met succes afgerond en staat sinds die tijd geregistreerd in het BLCN-register. Een leefstijlcoach helpt u om uw voedings- en beweegpatroon te verbeteren, samen werkt u aan een gezondere leefstijl.

Mail Bas
Anique 1

Anique van den Pol

Psychosomatisch fysiotherapeute

Sinds augustus 2018 is Anique bij ons komen werken, naast haar werk is ze druk bezig met het afronden van haar master tot psychosomatisch fysiotherapeut. Dit diploma zal ze medio 2021 in ontvangst mogen gaan nemen. Tijdens deze opleiding zal zij zich onder andere bekwamen in het behandelen van psychosomatische pijn, ontspanningstherapie, revalidatie na langdurige ziekte en activeren van mensen met mentale problematiek. Bij Anique kunt u nu terecht voor algemene fysiotherapie, revalidatie en ziet u haar in verschillende sportgroepen.

Mail Anique

Jessica Verkleij

Fysiotherapeute

November 2020 is Jessica ons team komen versterken. Na het afronden van haar studie in 2017 heeft inmiddels veel werkervaring opgedaan in Gouda. Haar aandachtsgebieden zijn net als Janneke het myofasciale systeem, ook wel bindweefselsysteem genoemd. Bij landurig bestaande klachten bent u bij haar op het goede adres.

Ook heeft Jessica zich gespecialiseerd in oedeemtherapie, dit wordt vaak gezien na behandelding door een oncoloog.

Mail Jessica

Ilse van der Kuy

Fysiotherapeute

Ilse had zich in 2019 al gemeld om haar afstudeerstage te komen doen in januari 2021. Tijdens haar stage bleek ze een goede collega en wilden we haar niet meer kwijt.

Ze start met de zwangerschapswaarneming van Joyce en gaat als basis fysiotherapeute het vak verkennen. Op het moment bent u voor revalidatie, training en een goede hands-on behandeling bij op het goede adres.

Mail Ilse
twee dames 1

Marlies Streng, Henriëtte Dekker & Jaqueline Vermeij

Praktijkondersteuners

Marlies en Henriëtte zijn onze praktijkondersteuners. Samen zijn ze verantwoordelijk voor de baliebezetting in de ochtend. Zij zijn het eerste aanspreekpunt, verzorgen de communicatie met cliënten en leveranciers en verrichten administratieve en facilitaire werkzaamheden.

Mail