ONS TEAM

HET TEAM VAN
FYSIOTHERAPIE OUDEWATER

Stefan

Stefan van Vliet

Stefan is algemeen practicus en heeft veel ervaring in het revalideren van klachten aan de schouder, heup, knie en enkel. Dit doet hij zowel in de praktijk als bij u thuis. Stefan coördineert de sportgroepen en is zeer bekwaam in het corrigeren van looppatronen.

Marjanna

Marjanne van der Bas

Marjanne is een master opgeleide kinderfysiotherapeute. Ze is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen die moeite hebben met het aanleren van motorische vaardigheden (kruipen, lopen, traplopen, springen, fietsen, zwemmen en schrijven). Tevens is Marjanne ook geregistreerd therapeut voor kinderen die problemen hebben met de sensorische informatieverwerking. Binnen onze praktijk behandelt zij ook(zwangerschapsgerelateerde) bekkenpijn en COPD.

Joyce

Joyce van Vliet

Joyce is onze geriatrie fysiotherapeut. Middels deze masteropleiding specialiseert ze zich in het behandelen van ouderen met meervoudige gezondheidsproblemen. Daarnaast houdt Joyce van met schaatsen, racefietsen en skeeleren en begeleidt ze diverse fysiosportgroepen.

Uiteraard is zo naast geriatrie fysiotherapeut ook nog fysiotherapeut.

Janneke

Janneke van der Weijde

Janneke is sinds oktober 2017 bij ons in de praktijk. Na haar opleiding fysiotherapie heeft ze zich middels nascholing verdiept in het myofasciale systeem. Dit geeft haar aanvullende inzichten en behandeltechnieken in langer bestaande klachtenbeelden. Haar kennis van het bindweefselsysteem is ook erg waardevol in de nabehandeling van onder andere littekens of verklevingen in de buik waardoor klachten in het bewegingsapparaat worden veroorzaakt.

Joyce

Cor Wolfis

Cor heeft ruime ervaring binnen de fysiotherapie in diverse settingen. Vanaf februari 2017 is hij bij ons werkzaam. Hij is gespecialiseerd in manuele fysiotherapie en dry needling. Cor heeft zich extra bekwaamd in het behandelen van klachten aan de wervelkolom, ribblokkades en spiergerelateerde heup- en schouderklachten.

Joyce

Bas Spruijt

Bas is na het behalen van zijn diploma bij ons komen werken in februari 2018. Hij heeft veel affiniteit met actieve oefentherapie, zoals revalideren, trainen, begeleiden van sportgroepen en persoonlijke begeleiding. Momenteel volgt Bas de opleiding tot HBO-leefstijlcoach, medio februari 2019 hoopt hij geregistreerd te zijn in het BLCN-register. De leefstijlcoach helpt u uw leefstijl te verbeteren. Dit behandelprogramma wordt op verwijzing van uw huisarts per 2019 uit uw basisverzekering vergoed.

Joyce

Anique van den Pol

Sinds augustus 2018 is Anique bij ons komen werken, naast haar werk is ze druk bezig met het afronden van haar master tot psychosomatisch fysiotherapeut. Dit diploma zal ze medio 2021 in ontvangst mogen gaan nemen. Tijdens deze opleiding zal zij zich onder andere bekwamen in het behandelen van psychosomatische pijn, ontspanningstherapie, revalidatie na langdurige ziekte en activeren van mensen met mentale problematiek. Bij Anique kunt u momenteel terecht voor algemene fysiotherapie, revalidatie en u ziet haar in diverse sportgroepen.

Jessica Verkleij

November 2020 is Jessica ons team komen versterken. Na het afronden van haar studie in 2017 heeft inmiddels veel werkervaring opgedaan in Gouda. Haar aandachtsgebieden zijn net als Janneke het myofasciale systeem, ook wel bindweefselsysteem genoemd. Bij landurig bestaande klachten bent u bij haar op het goede adres.